Lader CT5 Time to go - Ctek

CT5 TIME TO GO er den første laderen i verden som forteller deg nøyaktig når batteriet vil være ferdig ladet. En rekke på 7 lysdioder angir de forskjellige ladetrinnene og hvor lenge (i timer) det er igjen til batteriet ditt er ladet.
Den unike CTEK-funksjonen TIME TO GO angir den gjenværende ladetiden helt nøyaktig.
CT5 TIME TO GO er basert på svensk teknologi som gir maksimal levetid og ytelse for alle 12V bilbatterier. Du kan sørge for at batteriet alltid er i god stand – også om vinteren – og du kan til og med reparere et utladet batteri hvis du skulle forlate det uten tilsyn. CT5 TIME TO GO er brukervennlig og helautomatisk. Teknologien overvåker batteriet og iverksetter tiltakene som er nødvendige for å ta hånd om akkurat ditt batteri.
CT5 TIME TO GO er den eneste laderen på markedet som kan fortelle deg når batteriet vil være klart for bruk. En rekke lysdioder angir de forskjellige ladetrinnene og hvor lenge det vil gå før batteriet er tilstrekkelig ladet. Det finnes også indikatorer som gir beskjed når du trygt kan prøve å starte bilen og når batteriet er klart. Denne informasjonen er kun ment som et hjelpemiddel – det er helt trygt å la CT5 TIME TO GO-laderen være tilkoblet døgnet rundt, hele året.

Produkt informasjon

Alfa:
TEK
Produktnummer:
40-161
Produktnavn:
LADER CT5 TIME TO GO EU
Volt:
12V
Lager:
(På lager)

Dokumentasjon

Fil navn Dokumenttype Filtype Nedlasting
p078-PROD CHARGER LAMPS document pdf Datablad