LADER LITHIUM XS EU

LITHIUM XS er en avansert mikroprosessorstyrt lader spesielt konstruert for å lade og vedlikeholde litiumionfosfat (LiFePO4)-batterier – og maksimere ytelsen og levetiden. Med opptil 5 A tilgjengelig ladestrøm er LITHIUM XS svært fleksibel og vil lade LiFePO4-batterier fra 5 Ah til 60 Ah og vedlikeholde opptil 120 Ah.
Den er enkel å bruke og ladingen begynner ved tilkobling. Det er ikke nødvendig å koble batteriet fra kjøretøyet. Når ladingen starter, tilbakestiller LITHIUM XS automatisk eventuell montert lavspenningselektronikk for beskyttelse (batteristyringssystem). Ladingen kan når som helst startes på nytt manuelt med «Reset»-knappen.
LITHIUM XS er en helautomatisk lader av typen «connect and forget» (koble til og glem), med 8 ladetrinn som omfatter en testsekvens som viser om LiFePO4-batteriet kan ta imot og beholde lading, et unikt maksimeringstrinn for å gjenopprette full kapasitet og patentert vedlikeholdslading for å sikre maksimal ytelse også etter måneder med inaktivitet. LITHIUM XS er sprut- og støvsikker (IP65), enkel og trygg å bruke, beskytter kjøretøyelektronikken, forårsaker ingen gnister og er beskyttet mot feil polaritet og kortslutning. LITHIUM XS leveres med 5 års garanti.

Produkt informasjon

Alfa
TEK
Produktnummer
56-899
Produktnavn
LADER LITHIUM XS EU
Volt
12V
Lager:
(På lager)

Dokumentasjon

Fil navn Dokumenttype Filtype Nedlasting
TEK 56-689 picture jpg Datablad