Lader CT5 Powersport - Ctek

Full av spenning, action, frisk luft – det er lett å elske din favoritt-powersport – enten du befinner deg på land, til sjøs, på snø eller is. Kjøretøyets ytelse er betyr alt, og hjertet til alt er batteriet. Batteriet må lades til maksimal kapasitet for å gi topp strømytelse hver gang ditt powersport-kjøretøy startes. CT5 POWERSPORT-laderen er spesifikt designet til å lade og vedlikeholde powersport-kjøretøysbatterier, slik at du kan nyte den rene friheten ved powersport.
Et powersport-kjøretøy lagres normalt sett i lange perioder, men du vil at det alltid skal være klart til action. CT5 POWERSPORT-laderen har tre hovedtrinn for lading og vedlikehold for å maksimalisere strømmen og batteriets levetid. Den bruker avansert teknologi for å kontinuerlig overvåke batteriets energi og helse, samt for å handle når det kreves. CT5 POWERSPORT-laderen kan kobles til batteriet på ubestemt tid ved behov, uten at det er fare for over- eller underlading.
For motorsykler; ATV, Jetski og snøscootere.
Laderen er lett å bruke og fungerer med alle Powersport-batterier. Koble CT5 POWER SPORT lader direkte til batteriet eller 12V CANBUS touch (kompatibel med BMW motorsykler) ved hjelp av CTX INDICATOR PLUG 12V. Den leveres med 5 års garanti.

Produkt informasjon

Alfa:
TEK
Produktnummer:
40-136
Produktnavn:
LADER CT5 POWERSPORT EU
Volt:
12V
Lager:
(På lager)