Battery Sense CTX - Ctek

Battery Sense gjør det mulig å vise deg ladetilstanden på alle batteriene i sanntid.
Battery Sense gir verdifull kunnskap om batteriene dine på en enkel, brukervennlig måte. Kunnskap om batterienes ladenivå gjør det lettere å overvåke helsestatusen og dermed maksimere batteriytelsen og levetiden. Kunnskap som gjør at du kan unngå dyre batteriutskiftninger og irriterende kjøretøysvikt. Batterikunnskap presentert direkte i lomma.
Koble BATTERY SENSE til batteriet og last ned appen. Batteriene vil nå begynne å snakke med deg via din smarttelefon. Med Battery Sense tilkoblet trenger du ikke å bekymre deg om når du skal lade. Bare gå til bilen eller kjøretøyet, så vil Batteri Sense snakke med deg via Bluetooth – du trenger ikke engang å starte motoren. Battery Sense vil vise deg alle batterienes ladetilstand. Battery Sense vil advare deg når du må lade, i god tid i forveien.
Battery Sense gir deg full kontroll over alle dine kjøretøys batterier og gjør at du kan velge den CTEK-laderen som passer for deg og ditt kjøretøy når det er på tide å lade. CTEK har et bredt produktutvalg som gjør det mulig for deg å velge en lader for hvert kjøretøy og anledning. Med Battery Sense og riktig CTEK-ladere, får du en fullstendig batteripleiepakning.
Kompatibel med: Android OS 4.4 (eller høyere), iPhone iOS 7 (eller høyere) og Bluetooth 4.0 maskinvare. Den leveres med 2 års garanti.

Produkt informasjon

Alfa:
TEK
Produktnummer:
40-149
Produktnavn:
BATTERY SENSE CTX
Lager:
(På lager)